Regulile forumului

Go down

Regulile forumului

Post  Guest on Mon Dec 03, 2007 7:54 pm

Regulile forumului

Inregistrarea pe acest forum este gratuita! Noi, stafful insistam ca sa fie respectate regulile si politicile de mai jos:

Desi administratorii si moderatorii ai L2eXoDoCy o sa incerce sa tina toate mesajele cu injurii in afara forumului, este imposibil sa verificam toate mesajele postate.
Toate mesajele exprima opinia autorului, si ownerii L2eXoDoCy nu pot fi trasi la raspundere pentru continutul oricarui mesaj.
Acceptand aceste reguli, esti de acord sa nu postezi mesaje obsece, vulgare, cu tenta sexuala, amenintatoare, care ar incalca anumite legi. Cand se dezbate si discutia este in regula, nu o sa acceptam tarania, rasisum, posturile cu caracter de insulta, atacuri la persoana individuala sau care incep un conflict.
Decizia noastra este finala in aceste cazuri. Nu ne putem exprima deplin.
Postarea informatiilor priving cheaturi, hackuri, metode de dupat, boti , etc nu vor fi tolerate.
L2eXoDoCy acorda sanse egale tuturor playerilor. Postarea acestor tipuri de materiale/fisiere poate rezulta in banare permanenta pe forum (chiar si la prima greseala)
Materiale cu caracter pornografic, warez sau orice alt fel de linking ilegal pe server nu va fi tolerat si poate rezilta in ban permanent pe forum (chiar si la prima abatere).
Reclama pentru alte servere, spamming-ul and trolling pe forum nu vor fi tolerate.
Avatare sau/si semnaturile mari sunt subiective la stergere. Incalcarea repetata a acestei reguli poate rezulta in luarea privilegiului de a seta un/o avatar/semnatura sau ban.
In timp ce, aceste reguli acopera cazurile normale, ele nu pot anticipa si regulariza orice. In consecinta ne rezervam dreptulde a lua masuri, ca sa asiguram ca forum este prietenos pentru useri, si nu este abuzat in nici un fel.
Toate posturile sunt proprietatea persoanei care le posteaza. Acest forum si toate web siturile in conjunctura cu acest forum au dreptul de a cere alterarea sau stergerea unui post cu caracter ofensiv.
Posturile pot fi sterse pentru orice motiv care, administratorul forumului li se par rezonabile.
Este interzis sa insulti Administratorii, Moderatorii, GameMasterii, serverul insusi (toti membrii din staff), executand acestea poate rezulta in ban pe forum , iar in cazuri severe poate rezulta in ban permanent al contului.
Denoteaza sa blestemi sau sa spui cuvinte urate pe forum, foloseste orice alte cuvinte pentru a iti exprima opinia, in afara de cuvinte urate si blesteme.

Echipa L2eXoDoCy spera sa te vada pe forum si in joc in curand.

Guest
Guest


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum